Municipal Waste: Massive Aggressive е по петите ти!

Post image of Municipal Waste: Massive Aggressive е по петите ти!
Записано в Crossover , Thrash Metal 0 коментара

Massive Aggressive

Изпълнител: Municipal Waste
Албум: Massive Aggressive
Дата на издаване: 25 август 2009
Label: Earache Records
Държава: САЩ
Жанр: Thrash Metal | Crossover
Още в: Мрежата | MySpace

1 череп2 черепа3 черепа4 черепа5 черепа
(Няма данни)
Loading ... Loading ...

Ако има нещо сигурно, то е, че кросовър-трашърите от Municipal Waste знаят как да купонясват. Те дори написаха цял концептуален албум как да се наливаш с бира и да офейкваш от училище. Само че както става с всички бесни гимназисти, идва момент на съзряване и точно това е случаят с последния албум на бандата, който ни представя четиримата веселяци в по-друга светлина, пишещи за теми, различни от пиенето и как да станеш по-добър в пиенето. Massive Aggressive е перфектен траш албум.

Стилът на Municipal Waste е претъпкан с мош-рифове, поклон към титаните от D.R.I и Nuclear Assault, но в същото време си има и съвсем отличима собствена бленда. Групата е известна с бесните си изпълнения наживо, където сцената е превзета от бутафорни акули и неспукваеми плажни топки. С този албум Municipal Waste успяват да хванат настроението от концертите и да го пренесат с ударна сила в студиото. Парчета като ‘Divine Blasphemer’ ще пожънат огромен успех в мош-питовете и сред аудиторията с дънкови якета, изпъстрени с кръпки. Двеминутната песен е напоена като гъба с режещи рифове и дори си има малко, мелодично солце. Вокалистът Тони Фореста е във върховна форма и набива канчето на слушателя с повтарящите се могъщи хорови викове.

Текстовете на песните са все така майтапчийски и несериозни, подиграващи се с закостенели клишета, както ясно си личи в ‘Upside Down Church’. Покрай това парче, наскоро бандата получи известно медийно внимание, след като по време на концерт запали на сцената картонена църква насред Норвегия като ебавка с блек метълите и цялата история около църквите там. Пичовете в никакъв не са религиозни (или анти-религиозни в този смисъл), за тях всичко е купон и безкрайна веселба.

Вакханлията продължава в първия клип към албума, заснет за парчето ‘Wrong Answer’, в което се разказва за телевизионно шоу, където състезателите се борят не за парична награда, ами за живота си. В клипа всичко това е изпълнено в осемдесетарски стил, а екзекуциите на тримата участника са достатъчно ефектни, че да не видим клипа по масовите телевизии. По съвсем трашърски има и намек за страстта към компютърните игри – първият провалил се бе пречукан с фаталити от Мортал Комбат :)

Massive Aggressive завършва епично с ‘Acid Sentence’, изпълнен с картечни рифове и мелодични хармонии, които го правят едно от най-добрите парчета на групата изобщо. Municipal Waste са едни от безспорните лидери на новата вълна траш метъл и този албум го доказва безусловно.

Tracklist:

01. Masked By Delirium
02. Mech-Cannibal
03. Divine Blasphemer
04. Massive Aggressive
05. Wolves Of Chernobyl
06. Relentless Threat
07. The Wrath Of The Severed Head
08. Upside Down Church
09. Shredded Offering
10. Media Skeptic
11. Horny For Blood
12. Wrong Answer
13. Acid Sentence

Buy this release!

Публикувано от necroshine   @   25 август 2009 0 коментара
Етикети : , , , , ,

0 Коментара

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Остави коментар

Име

Email

Сайт

Предишен
« Caliban: Say Hello To Tragedy released
Следващ
Leave’s Eyes: Njord е на пазара »