Bakteria: Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate! … майчице…

Post image of Bakteria: Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate! … майчице…
Записано в Death Metal 0 коментара

Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate!

Изпълнител: Bakteria
Албум: Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate!
Дата на издаване: 13 ноември 2009
Лейбъл: Anstalt Records
Държава:
Жанр: Death Metal (или нещо такова…)
Още в: MySpace

1 череп2 черепа3 черепа4 черепа5 черепа
(3 гласа, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...

BAKTERIA са изтрещяла банда, една от онези редки явления, които сякаш са създадени и съществуват само, за да дразнят околните. Вероятно зад всяка една такава напаст седи някаква скрита шегичка, която само членовете на групата разбират, но покрай това ние биваме засипвани с албуми, които са подигравка с всичко, което се описва с думата ‘метъл’.

Още заглавието на албума би трябвало да ме предупреди с какво ще се сблъскам, след като натисна бутона ‘плей’, но аз имам слабост към по-откачени и шок-метъл групи, така че бях решил да се жертвам. Понякога, мислех си, извратеността на човешкия мозък е издигната до такива неподозирани висоти, че в крайна сметка започваш да харесваш плодовете на гения й, както е в случая с GWAR и ANAL CUNT например. Реших да им дам шанс, детсевика.

Оказва се, че пичовете от BAKTERIA са повече от опасни, въпреки че музиката им не е от най-бруталните или тежки, а още по-малко талантливи, неща, които сме чували. Носи се слух, че вокалистът Umberto Torres пречукал някакъв тип по време на концерт, но не става ясно дали го гръмнал с пушка или просто пребил до смърт, а групата е банната от стъпване в Канада и Германия. Изглежда малко пресилено за четири типа, които издават албуми с ужасяваща продукция и микс, олк-скуул звучене, напомнящо на NAPALM DEATH от 80-те, и нелепи заглавия на песни като „Platypus Bestiality“, „Shit on My Pubes“, „Hospital Fuck Fest“ и „Castrate with a Rusty Skate“. От друга страна обаче, ако се замислиш, именно подобни притеснителни заглавия, както и текстове, пропагандиращи копрофилия с детски зародиши, никога не биха им спечелили голям брой почитатели и са сред малкото неща, които биха настроили правителствата на две държави срещу една група.

Въпреки това, не бива да се забравя, че всичко това е направено с голяма доза подигравка и поза, точно както личните ми герои от GWAR го правят, и всички тези страховити неща, за които BAKTERIA пеят … хм …грухтят, са просто шоу. За съжаление обаче, качеството на тяхното такова е потресаващо ниско и не е достатъчно да им простиш инфантилността, липсата на каквато и да е музикална стойност в Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate! и изтерзаните нерви покрай крайната им простотия. Избягвай този диск, освен ако не си колекционер.

Отивам да си потопя главата в коресилин, за да изчистя спомена от албума. Връщам се след малко…

Tracklist:

01. Platypus Bestiality
02. Sea Corpse
03. S**t Vomit Enema Orgy
04. S**t In The Pussy
05. Feed Feces To The Foetus
06. Colostomy Hemorrhoids
07. Kill, F**k
08. Crib Death
09. Castrate With A Rusty Skate
10. Sloppy Fifths In A Pus Filled Twat
11. Feed The Starving With The Rich Man’s Vomit
12. Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate!
13. Hospital F**k-Fest
14. Chromosomes In The Toilet
15. Shit On My Pubes
16. Mutant

Buy this album!

Публикувано от necroshine   @   13 ноември 2009 0 коментара
Етикети : , , , , , ,

0 Коментара

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Остави коментар

Име

Email

Сайт

Предишен
« Hanging Garden издадоха Teotwawki
Следващ
Dark Funeral се завръщат с Angelus Exuro Pro Eternus »