Gama Bomb: Tales From The Grave In Space е онлайн за свободно сваляне!

Post image of Gama Bomb: Tales From The Grave In Space е онлайн за свободно сваляне!
Записано в Featured release , Thrash Metal 0 коментара

Gama Bomb Tales From The Grave In Space

Изпълнител: Gama Bomb
Албум: Tales From The Grave In Space
Дата на издаване: 05 ноември 2009
Лейбъл: Earache Records
Държава:
Жанр: Thrash Metal
Още в: Мрежата | MySpace

1 череп2 черепа3 черепа4 черепа5 черепа
(1 гласа, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...

Настъпили са трудни времена за Съпротивата. Въпреки че Звездата на Смъртта е унищожена, войските на Империята са успели да изтласкат бунтовниците от базите им и ги преследват из цялата галактика. Избягвайки носещата опустошение имперска флота, група бойци на Съпротивата, водени от Gama Bomb установяват база на замръзналия свят Ирландия…

Траш метълът възкръсва, за никого това вече не е тайна. Старите муцуни се завръщат, все по-силни, а нови банди надъхано надигат глава като спиртосани кокичета напролет и изстрелват албуми, които са родени в тъмни и задимени клубове, смърдящи на пот и бира, както се кове истински траш. И докато титаните като Megadeth, Slayer, Exodus и Testament издават албуми, които са монолитни като капак на оловен кофчег, на по-младите банди се пада честа да се погрижат за другата страна на траш метъла – енергичната приятелска веселба, обилно полята с бира, купонджийски дух и непреклонност.

За никого не е спорно, че ирландците от Gama Bomb са сред топ-групите в новата вълна трашъри и второто им отроче Tales From The Grave In Space смело се прицелва в челните места в сърцата на феновете. Издаден от легендарните Earache Records и разпространяван напълно безплатно в Интернет от днес, можеш да си го свалиш и запазиш завинаги във вида на висококачествена mp3-ка. Отново ще бъдеш подложен на канонада от свръхзвукови парчета, ще бъдеш облъчен с лъчите на веселяшки комичен траш метъл и ще се потопиш в света на комиксова вакханлия от канибали, аминационни герои, андроиди и черва.

В музиката на Gama Bomb се прокрадва нотка, която на мен лично ми напомня на ирландски кръчми, леприкони и ривърденсинг, връща ме в годините, когато игрите с ръчки бяха върха на дигиталното занимание и прекарвах часове играейки на грозни фентъзи джитки. Игрива, хапеща и веселяшка атмосфера, съчетана с дебилни текстове за зомбита, роботи, извънземни, нинджи и космонавти, се завихря около теб в бесен ритъм и изслушваш дванадесетте парчета на един дъх. Звуково нещата не са се променили особено много от дебюта – все същия вихрен траш, пропит с много гъст сок от кросовър, напомнящ на D.R.I. Все същите режачки, скоростни сола и бързи пасажи, композирани специално за почупване на покъщнина. Маниашки вокали от Филип Бърн и Джо МакГигън, вариращи от прокъсани писъци до войнствено излаяни закани, мутиращи по приятно напомнящ за Пол Балоф начин.

В Tales From The Grave In Space има и здрава доза олд-скуул траш – бърз, надъхан и насечен, който не се занимава с дълги обяснения, а удря директно и безкомпромисно, оставяйки те без дъх, омаян и смачкан, докато около тебе вече върлуват рифовете на следвадщото парче. Нито миг почивка не е оставена на слушателя, дори по-бавните пасажи са запълнени с толкова енергия, че космите на врата ти настръхват и не се усещаш как започваш да клатиш глава все по-силно и искаш да избруталееш. “Escape from Scarecrow Mountain“, “We Respect You“, „Apocalypse 1997″, „Slam Anthem“…всяко едно парче се усеща като опустошаваща атака, бърза и жилеща по ушите.

Задължителен албум за всеки, който си пада по траш метъл, защото Gama Bomb го умеят и то доста добре.

Tracklist:

01. Slam Anthem 02:34
02. New Eliminators of Atlantis B.C. 03:05
03. Three Witches 02:39
04. Last Ninjas Unite 02:16
05. Escape From Scarecrow Mountain 02:35
06. Mussolini Mosh 01:12
07. We Respect You 02:28
08. Apocalypse 1997 02:32
09. Return to Blood Castle 02:43
10. Polterghost 02:50
11. Skeletron 03:08
12. Mummy Invasion 02:48

Total playing time 30:56

Free download!

Публикувано от necroshine   @   5 ноември 2009 0 коментара
Етикети : , ,

0 Коментара

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Остави коментар

Име

Email

Сайт

Предишен
« Scar Symmetry: Dark Matter Dimensions – нови песни на нови два гласа
Следващ
Vendetta: Heretic Nation – олд-скуул, изсвирен с любов »