Категория » Hardcore

Wisdom In Chains ритат в лицето с Everything You Know

Post Thumbnail of Wisdom In Chains ритат в лицето с Everything You Know
 Featured release, Hardcore       

Добър хардкор диск, който би задоволил капризите на всеки почитател на ню-йоркската сцена, както и на по-пънкарски настроените фенове. Почти всяко парче е потенциален химн и повод за опустошение по концертите, и ти гарантирам, че още на втория куплет на парчето „Chasing The Dragon“ ще си на крака и ще пригласяш, надъхан от енергията на групата.

11 ноември 2009  2 comments

Outbreak пускат едноименен втори албум

Post Thumbnail of Outbreak пускат едноименен втори албум
 Hardcore, Punk       

За да си сносна хардкор банда, трябва ти едно от следните три неща: да си добър музикант, да притежаваш уникален имидж или да си способен да канализираш гнева в музика. OUTBREAK, за щастие, притежават поне две от тях.

10 ноември 2009  No comments

Gaza: He Is Never Coming Back на пазара

Post Thumbnail of Gaza: He Is Never Coming Back на пазара
 Hardcore, Metalcore       

Вторият албум на Gaza се слуша в тъмни стаи, където да можеш да се концентрираш и да се опиташ да вникнеш в музиката и текстовете. Бандата е изхвърлива всякакви лиготии като семплирани или модулирани гласове и успява да изрази чистата си омраза и без тях.

10 ноември 2009  No comments

Doomriders: Darkness Comes Alive – втора вълна агресия

Post Thumbnail of Doomriders: Darkness Comes Alive - втора вълна агресия
 Hardcore, Punk       

Вторият албум на Doomriders е по-мощен, по-агресивен и по-жизнен от предшественика си и определено ще се задържи доста време в плейъра ви. Момчетатата са израстнали музикално и са станали доста по-прецизни. Дискът има страхотен потенциал да накара кръвта ти да закипи, а краката ти да се размърдат.

29 септември 2009  No comments

Struck By Lightning: Serpents – дебютният албум излезе

Post Thumbnail of Struck By Lightning: Serpents - дебютният албум излезе
 Hardcore, Punk       

Struck By Lightning са от Охайо и са отроче на бившиоя член на Mouth Of The Architect – Gregory Lahm. В този проект той е грижи за гневните вокали и режещите китари, подпомаган от приятелите си Travis Kline, Mike Leach и John Peters. Дебютният албум на групата, Serpents, е диретно попадение в лицето на слушателя, мощен, агресивен и предназначен за тъмни, влажни пънк-дупки, където погото не спира.

1 септември 2009  No comments