Категория » Industrial

Thy Disease: Anshur-Za е нова глава от футуристичната сага

Post Thumbnail of Thy Disease: Anshur-Za е нова глава от футуристичната сага
 Death Metal, Industrial       

Anshur-Za е най-новото отроче на THY DISEASE, нова глава в започналата в предишния им албум футуристична сага за пост-апокалиптични бъдеще и глобална организация, наречена Синдиката. Албум, изпълнен със запомнящи се мелодии в песните, интелигентни рифове и скоростни барабани.

30 ноември 2009  No comments

Швейцарски индустриален шоколад от Sybreed

Post Thumbnail of Швейцарски индустриален шоколад от Sybreed
 Industrial       

Това, което определено отличава SYBREED от колегите им в бранша, е безспорното им умение да вплетат адски танцувални ритми в композициите си и дори за тези, които не си падат по стила, ще е трудно да не се поддадат на подтика. Без да се оливат, момчетата са метнали в казана съставки от много различни рафтове в метъла и финалният резултат се увива сам в станиола, толкова е добър.

23 ноември 2009  No comments

Reverence: Inactive Theocracy released

Post Thumbnail of Reverence: Inactive Theocracy released

Reverence са блек метъл/индъстриъл група от Франция, която се подвизава на сцената от вече десетина години и имат за гърба си няколко рилийза, сред които и два албума – дебютът Industrial Mental Concept от 2005 и Chamber Of Divine Elaboration от 2007. Inactive Theocracy е третият им диск и според официалните данни разкрива една още по-мрачна и агресивна тяхна черта.

1 октомври 2009  No comments

Ad Inferna: Trance:N:dance – след дълго мълчание

Post Thumbnail of Ad Inferna: Trance:N:dance - след дълго мълчание
 Industrial       

Блек метълът е минало за Ad Inferna, напук на все още адски звучащото си име и дванадесетте трака в албума са микс от електро- и индъстиъл-метъл. Бандата изплува на повърхността и ни застреля с един диск, който ако не изненада публиката напълно, то поне се погрижи да повдигне няколко вежди.

29 септември 2009  No comments