Категория » Power Metal

Helloween: Unarmed – Best Of – 25th Anniversary

Post Thumbnail of Helloween: Unarmed - Best Of - 25th Anniversary
 Heavy Metal, Power Metal       

През тази година HELLOWEEN празнуват солиден юбилей – 25 години на сцената, преминали през какви ли не перипетии, но в крайна сметка все още живи, дишащи, мърдащи и забиващи здраво. Това са доста годинки, цяла сребърна сватба, и момчетата са решили да отпразнуват събитието с един хубав сборен диск.

16 декември 2009  No comments

Manowar издават пета серия на Hell On Earth

Post Thumbnail of Manowar издават пета серия на Hell On Earth
 Power Metal       

Съзри, о, войне, новата, пета част от поредицата Hell On Earth на метъл боговете MANOWAR! В нея ще видите редки концертни изпълнения на любимите ви бойни химни, дуели до смърт на гигантската сцена от турнето им, героични подвизи, огнено шоу, верни до гроб фенове, епохални моменти и много, много, ама много МЕТЪЛ!

27 ноември 2009  No comments

At Vance: Ride The Sky – осми албум на ветераните

Post Thumbnail of At Vance: Ride The Sky - осми албум на ветераните
 Power Metal       

Ride The Sky е микс от мелодичен, пауър- и хеви-метъл с привкус на класическа музика на моменти, най-вече от Вивалди. Има си дори онова епично настроение, което е така характерно за представителите на жанра, което да те изпрати по широкия свят да дириш героични подвизи.

18 септември 2009  No comments

3 Inches of Blood: Here Waits Thy Doom – горещ, горещ!

Post Thumbnail of 3 Inches of Blood: Here Waits Thy Doom - горещ, горещ!
 Heavy Metal, Power Metal       

За десет години на сцената 3 Inches Оf Blood си спечелиха верни последователи в средите на по-традиционните хеви и пауър металисти. С албуми като Advance and Vanquish и Fire up the Blades момчетата подадоха много сериозна заявка за място в челните места на жанра и солидно подплатиха претенциите си.

31 август 2009  No comments

Sound Storm: Twilight Opera – дебютен албум

Post Thumbnail of Sound Storm: Twilight Opera - дебютен албум

Ако харесваш истории за борбата между Доброто и Злото, приказки за вечната Любов, ако искаш да яхнеш крилете на епичната сага, Sound Storm с техния Twilight Opera определено ще ти допаднат. Дебютен албум на тази група от северна Италия, който има дръзкото намерение да представи на слушателите величествена, епична и примесена с класически привкус метъл-опера.

31 август 2009  No comments